Nachten doorhalen is passé: vroeg pieken en om half 11 naar bed
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17230
post-template-default,single,single-post,postid-17230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top

Nachten doorhalen is passé: vroeg pieken en om half 11 naar bed

Momenteel is het zó vroeg donker dat we al om een uur of vijf denken dat het bedtijd is. Maar ja, dan móet je nog beginnen aan die avond vol borrels.

Gelukkig worden nachten doorhalen en zwieren tot het ochtendgloren wat ouderwets. Wat nu hip is, is vroeg pieken, en om half 11 met een lekkere slok op in je bed rollen. Zo heb je bovendien nog wat aan je weekend en hou je je werkweken beter vol. In 2018 werden er zeker 42 evenementen via Facebook aangekondigd die specifiek als vroege clubavond werden aangeprezen. Het begon allemaal met de feesten van Frits die om 18 uur altijd beginnen.

Kijk, en daar heb je dus wat aan. Geen kater, of nou ja, een kleintje, omdat je wel lang kunt slapen. Het gaat niet eens alleen om kroegen: ook clubs beginnen steeds eerder met een groot feest.

Bron: nu.nl