Met dit trucje ben je aan het eind van dit jaar 1500 euro rijker
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17323
post-template-default,single,single-post,postid-17323,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Met dit trucje ben je aan het eind van dit jaar 1500 euro rijker

Sparen is natuurlijk allesbehalve leuk en bovendien ook erg saai: liever koop je nu die tas, boek je nu dat weekend weg en ga je nu uit eten.

Toch kun je dankzij de 365-Day Money Challenge makkelijk geld van jezelf krijgen. Zo ben je aan het eind van het jaar opeens 1500 euro rijker als je dít doet. En nee, het kost weinig moeite. Hoe het werkt? Elke week begin je opnieuw, laten we zeggen op de maandag. Op maandag leg je 1 euro opzij. Al doe je het in een spaarpot, lekker old school.

Op dinsdag mik je er twee euro in. Op woensdag 3 euro en zo verder tot en met de zondag: zeven euro. Dan kom je uit op een totaalbedrag van 28 euro per week. Reken maar uit, slimmeriken: dat is dus 1456 euro na 52 weken. En ja, daar kun je dus opeens écht iets leuks van doen. En dat terwijl je het in de praktijk amper doorhad. Het enige is dat je er elke dag even aan moet denken, maar dan heb je ook wat. Draag je die YSL- tas extra lekker, zo eind december.

Bron: Pretty 52