Voor je stoute vrienden bestaat er nu de ‘strafletter’
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17137
post-template-default,single,single-post,postid-17137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Voor je stoute vrienden bestaat er nu de ‘strafletter’

Is je collega of vriendin op welk vlak dan ook dit jaar niet al te braafjes geweest? Tijd voor een passende straf, zo rond Sinterklaas.

Want Jamin komt dit jaar met de zogeheten ‘strafletter’. Voor iedereen die een nogal stout jaar achter de rug heeft, dus. De letter is gifgroen en waar ‘ie naar smaakt? Een woordvoerder van de snoepwinkel zegt: “Er zitten ongewone ingrediënten in en de smaak gaat alle kanten op. Wat erin zit, gaan we niet verklappen.”

Goed, hou het wel een beetje gezellig en pest niet iemand ermee. Maar doe het vooral met een knipoog, omdat je vent nooit wasmiddel koopt of de was opvouwt. “Iemand is natuurlijk niet echt stout of slecht als hij de strafletter krijgt. De letter is bedacht vanuit het positieve, zeker niet als middel om iemand eruit te pikken of voor gek te zetten. We gaan ervan uit dat mensen dat wel snappen”, benadrukt de winkel nog maar even. Voordat iedereen jankend aan de surprises begint.

Bron: AD