Eén op de zes schaamt zich voor de tafelmanieren van zijn of haar verkering
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17335
post-template-default,single,single-post,postid-17335,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Eén op de zes schaamt zich voor de tafelmanieren van zijn of haar verkering

Ga je samen uit eten, zit ‘ie met z’n mobiel aan tafel. Of hij slurpt. Of hij kauwt net iets te luidruchtig op dat stukje vlees. Eh, ja.

We blijken ons nogal eens te schamen voor onze partners als het gaat om tafelmanieren. Zeker 21 procent van de vrouwen is niet te spreken over het doen en laten van de man als ‘ie gaat eten. Mannen vinden het wat minder belangrijk wat hun vrouw wel of niet doet met die vork en lepel; slechts 10 procent maakt zich druk om de manieren van hun partner.

Maar als we iets massaal irritant vinden, dan is het wel die verrekte smartphone erbij pakken terwijl je net lekker hebt gekookt. Zeker 89 procent van de mensen vindt dit dan ook not done. Laat die mobiel weg en probeer eens niet te smakken – knapt je relatie zo van op.

Bron: Famme