Je verbrandt zó 120 calorieën als je de slappe lach hebt
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17389
post-template-default,single,single-post,postid-17389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Je verbrandt zo 120 calorieën als je de slappe lach hebt

Wel zo prettig om een beetje fit de lente in te gaan. Nou, je hoeft voor een slank figuur niet meer naar de sportschool.

Nee, hoor. Spreek lekker af met je beste vriendin en lach. Want met de slappe lach verbrand je volgens experts al gauw 120 calorieën per uur.

Dat levert je al gauw hetzelfde op als wanneer je een wandeling maakt. Het is voornamelijk goed om je buikspieren mee te trainen, blijkt. En lachen van bijvoorbeeld een leuke show op televisie, dan? Dat is ook goed om wat calorieën mee weg te werken, maar het werkt wel minder effectief dan wanneer je samen met een vriendin een lachbui krijgt. Voor de televisie verbrand je ongeveer 42 calorieën met lachen per uur. Maar ja, nog altijd een stuk leuker dan sit-ups, nietwaar?

Bron: Pretty 52