Je bent een leuk mens als je nú al snakt naar de kerstdagen
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
16991
post-template-default,single,single-post,postid-16991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Je bent een leuk mens als je nú al snakt naar de kerstdagen

Ben je in je hoofd al bezig met je voorgerecht en dessert? En hangen er subtiel al wat kerstlampjes in de tuin?

Geen zorgen: hoe eerder je met kerst bezig bent, hoe beter.

Je zou namelijk een gelukkiger mens zijn, als je niet kunt wachten tot de kerstdagen hier zijn. Heb je die eerste kerstbal al gescoord dit jaar? Sta je vooraan als de kerstbomen weer in de verkoop komen? Lucky you. Je bent een sociaal mens dat goed van het leven weet te genieten. Niets om je voor te schamen, dus.

Kerstversiering maakt je namelijk ook gelukkiger. ‘In een wereld van stress en angst, vinden we het fijn om dingen te doen die ons blij maken. Kerstversiering zorgt ervoor dat we herinneringen uit onze jeugd terugkrijgen en daar een veilig gevoel van krijgen’, vertelt psychotherapeut Steve McKeown. Hoe eerder je die ophangt, hoe langer dat blije, veilige gevoel blijft. Nog maar 60 dagen, dan is het zover. Joepie.

Bron: Famme