Waarom januari dé perfecte maand is om te daten
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17380
post-template-default,single,single-post,postid-17380,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Waarom januari dé perfecte maand is om te daten

Voelde jij je stiekem toch wat eenzaam met kerst en Oud en Nieuw, zo zonder een fijne lover aan je zijde én ben je wel weer klaar om lekker te daten? Let dan goed op.

Want januari schijnt hier de uitgelezen maand voor te zijn. Hoe zit het?

Hoewel jij je misschien rondom de feestdagen best een beetje sad voelde (omdat je dat vriendje mistte), is het misschien een schrale troost dat heel veel singles hier last van hebben. En dat is juist dé reden waarom de zoektocht naar een nieuwe vlam in januari voor velen weer van start gaat.

Ook cijfers tonen dit aan. Datingsite Match.com maakt namelijk bekend dat de site het drukst wordt bezocht tussen 26 december en 14 februari. Met een piek op 7 januari. Op die dag tref je dus de meeste nieuwe singles op de online datingsite aan. Grote kans dat dit op meerdere sites en apps het geval is.

Dus mocht je jouw nieuwe lover nou niet in de sportschool, kroeg of bus spotten, waag dan rond die data zeker een blik online. Wie breng jij komende Valentijnsdag dan al door mét kriebels in je buik.

Bron: Beautify.nl