Hip deze zomer: drink witte wijn én rosé uit een blikje
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17465
post-template-default,single,single-post,postid-17465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hip deze zomer: drink witte wijn én rosé uit een blikje

Leuk en aardig hoor, zo’n enorm wijnglas gevuld met een bodem vino. Maar wie echt meedoet met de laatste trends drinkt voortaan wijn uit een blikje.

Ja, je weet wel, zo’n gewoon, ordinair blikje.

Een beetje Sauvignon Blanc, Chardonnay of een rosé slok je zo op uit je handige blikje, wat je overigens ook makkelijker meeneemt on the go. Doet het goed in een park of op een festival, dus. Het merk dat je wilt proeven heet Cupcake Vineyards – de officiële sponsor van het grootste festival ter wereld; Coachella.

Het merk bestaat al sinds 2008 en verkoopt inmiddels 7 witte wijnen, 8 rode wijnen en 2 rosé’s. Voor de liefhebbers: er bestaan ook prosecco’s uit blik. En het is allesbehalve goedkope meuk wat je drinkt, want uit dat simpele blikje komen keurige wijnen uit Californië of Nieuw-Zeeland. Een blik is wel een beetje oppassen, want er zit al gauw 2,5 glas in. En het drinkt natuurlijk nét iets makkelijker weg… Zeker voor die 5 euro dat een blik kost. Ach. Het belooft een zonnige zomer te worden. Cheers.

Dorst gekregen? Hier bestel je je doosje gezelligheid.

Bron: Cupcake Vineyards