Een vriendschap op lange afstand verbetert jullie band
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17143
post-template-default,single,single-post,postid-17143,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Een vriendschap op lange afstand verbetert jullie band

Je kunt helaas niet meer elke dag bij elkaar over de vloer komen voor een gezellig gesprek.  Maar als je vriendin ver weg woont, heeft dat óók voordelen voor jullie vriendschap.

Zo verbetert jullie band wanneer deze over een lange afstand wordt  onderhouden.

En wel om deze redenen:

  • Jullie hebben nooit ruzie. Elkaar eventjes niet zien is fijn als ‘t gaat om ruzies: die hebben jullie misschien met anderen om jullie heen, maar niet met elkaar.
  • Jullie kunnen blijven lachen en nakletsen over wat jullie allemaal al samen hebben gedaan én vooruitblikken over  wat voor leuke dingen er nog allemaal gaan komen als jullie elkaar weer zien.
  • Je kunt elkaar advies geven vanuit een ander, nieuw perspectief. Want je zit niet zo dicht op elkaar dat ‘t vervelend is, maar je kunt vanaf een afstand weloverwogen tips geven én krijgen, waar jullie zelf misschien niet op waren gekomen.
  • Jullie spreken elkaar niet constant misschien, maar als jullie elkaar dan is zien of aan de telefoon/Skype spreken dan nemen jullie oprecht alle tijd voor elkaar. Zo willen jullie alles van elkaar horen en kunnen jullie beiden jullie verhaal doen. Dat voelt hartstikke fijn.
  • Als jullie dit kunnen doorstaan, dan is jullie vriendschap waarschijnlijk voor altijd. Jullie zijn er écht voor elkaar in barre tijden. Hoe mooi is  dat?

Bron: Cosmopolitan