Dit is waarom cadeaus aan jezelf je écht gelukkiger maken - VIVEZ
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17710
post-template-default,single,single-post,postid-17710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top

Dit is waarom cadeaus aan jezelf je écht gelukkiger maken

Niet weten waar je precies aan toe bent: dat klinkt spannend en dat is het ook. Maar een verrassing zo nu en dan maakt je daadwerkelijk gelukkiger.

Want die spanning in je leven is juist goed voor een mens, zo blijkt.

Je kunt denken aan een reisje waarvan je de bestemming niet weet, een feestje georganiseerd door je beste vriendin of… een cadeau voor jezelf. Denk aan bijvoorbeeld een geweldige, goed gevulde box van DutBle. Die krijg je elke drie maanden thuis gestuurd en je weet vooraf niet wat je cadeau krijgt. Maar het is áltijd een prachtige buit, want voor die 8,95 euro dat het je kost, krijg je waar voor je geld.

Je kunt gratis je eerste box proberen ter waarde van 100 euro. Al meer dan 4500 members gingen je voor, dus wacht niet langer, en verras jezelf elke drie maanden met sieraden, gadgets, gave items en meer. Denk aan horloges, kettinkjes, oorbellen, snacks, kaartjes, scrunchies, nagellak en… eigenlijk alles wat je leuk vindt. Als member kun je namelijk opgeven waar je interesses liggen: bij make-up bijvoorbeeld, of toch meer bij interieur spullen. De waarde per box is altijd meer dan 100 euro. Het leuke is dat je zo nieuwe merken blijft ontdekken.

Wij zeggen: dit is geld verdíenen. En winning: elke paar maanden jezelf een spannende oppepper geven. Dat maakt je gelukkiger, weet je nog?

Psst. Er is nóg een manier om geld te verdienen hiermee. Zodra jij een unieke link van DutBle deelt met jouw vrienden/volgers, dan verdien je 5 euro per ingeschreven premium blender op jouw DutBle account. Wanneer zij zich inschrijven als gratis member, dan verdien je 0,20 cent per inschrijving.  Van dit tegoed kun jij dan bijvoorbeeld designer items shoppen in hun marketplace, how much fun?! Als jouw followers dan ook lid worden van onze Premium DutBle box Club,  krijgen ze de eerste box cadeau als welkomstcadeau.

Bron: DutBle