Dít DIY tuinhuisje bestel je online en zet je in 8 uur in elkaar
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17782
post-template-default,single,single-post,postid-17782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top

Dít DIY tuinhuisje bestel je online en zet je in 8 uur in elkaar

Heb je vaak mensen over de vloer en zou je hen graag een unieke slaapplaats willen aanbieden? Gewoon, omdat het gezellig is, na die wijntjes?

Dat kan vanaf nu. En dat kun je zélf. Want er is nu een DIY-tuinhuisje te krijgen waar je gasten in kunt laten verblijven. Je scoort ‘m op Amazon, waar het wordt beschreven als de “ideal home office or guest house.” Jawel, je kunt nu hele kamers bestellen, online. Wat een vooruitgang. En wat je krijgt als je dit aanschaft voor een ruime 7000 euro?

Je hebt in ieder geval een kamer plus veranda, waar wel twee stoelen en een tafeltje kunnen staan. Je kunt ‘m makkelijk op een dakterras plaatsen, staat in de omschrijving. Want het zelf in elkaar knutselen zou niet al te ingewikkeld zijn, aldus Amazon. En je nieuwe stek wordt gratis thuisbezorgd; handig.

Bron: Marie Claire / Amazon