Die kou en sneeuw zat? Voor deze baan mag je áltijd naar Bonaire
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17376
post-template-default,single,single-post,postid-17376,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Die kou en sneeuw zat? Voor deze baan mag je áltijd naar Bonaire

Geen zin meer in die kou buiten, die dikke muts op je hoofd en dat geploeter door de besneeuwde straten?

Kijk, daar maken we je vast blij mee.

Het Zorgverzekeringskantoor BES zoekt namelijk een nieuwe medewerker communicatie en laat dat nou net op het zonnige eiland zijn. De gemiddelde dagtemperatur op Bonaire zo in januari? Die ligt rond de 29 graden. We zeggen het maar even.

Voor de functie moet je vooral creatief zijn en zelfstandig kunnen werken: je krijgt een uitgebreid takenpakket. Zo maak je nieuwsbrieven en onderhoud je het contact met de pers. Nog leuker nieuws: je mag ook regelmatig naar Curaçao, Aruba en het vasteland van Zuid-Amerika voor zakenreisjes. Kortom: een ultieme droombaan voor velen. Wij zeggen: wacht niet te lang met het sturen van je cv, want joe, dit wil iedereen wel. Zit je er volgend jaar in deze maand een stuk warmer bij.

Interesse? Je vindt de vacature bij Nationale Vacaturebank.

Volg ons ook op Instagram, tag ons in een gezellige foto en we reposten je!

Bron: AD