Een derde van de mannen gaat tijdens kerst op zijn knieën
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17158
post-template-default,single,single-post,postid-17158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Een derde van de mannen gaat tijdens kerst op zijn knieën

All you need is? Juist ja, love. Wist je dat mannen dit wel heel letterlijk nemen en de feestdagen als dé uitgelezen kans zien om op hun knieën te gaan? Dus lieve vrouwen, be prepared.

Nog een paar dagen en dan vieren we Kerstmis. Grote kans dat jij inmiddels ook echt niet meer om die fijne kerstkriebels in je buik heenkunt (wij in ieder geval niet). De kerstversiering is op z’n hoogtepunt, de laatste cadeau’s worden ingeslagen en het overheerlijke diner zorgt nu al voor water in je mond. Net nu jij je druk begint te maken over welke outfit je aandoet, heeft manlief het stiekem nog veel zwaarder. Hij draagt namelijk een ring op zak. Wat?

Volgens de reiswebsite Chillisauce gaat maar liefst 33 procent van de mannen tijdens de feestdagen op hun knieën. De website zelf heeft hierzelf een heldere, maar niet zo’n romantische, verklaring voor. Het zit namelijk zo: mannen weten niet zo goed met wat voor soort cadeau ze hun liefje met de feestdagen blij kunnen maken. Tja, dan zit er maar één ding op en dat is die oh zo gewilde verlovingsring tevoorschijn toveren.

Welke theorie aan dit gegeven ter grondslag ligt, maakt ons eigenlijk niet zoveel meer uit. Een aanzoek blijft een geweldig mooi én romantisch moment. Laat je ons wel even weten of jij de gelukkige was die het kerstdiner niet alleen met gulp open, maar ook mét ring verliet?

Bron: Beautify.nl