De hipste sangria komt uit een fles en kost je €4,40
Amsterdam, psychologie, fashion, beauty, travel, nieuws
17801
post-template-default,single,single-post,postid-17801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top

De hipste sangria komt uit een fles en kost je €4,40

Wat is het potdikkeme koud buiten: met een lullige 13 graden overdag is het zo gemiddeld 5 graden kouder dan normaal is voor de tijd van het jaar.

Pas over een ruime week wordt het weer 17+ graden in Nederland, wat dus hoort bij de maand mei. Maar, kan jou het schelen: in je glas is het altijd zomer, als je wilt. En als je het slim aanpakt, dan schenk je jezelf dus een zonnige sangria in. Wat dacht je van de California Roots sangria, die maar 4,40 euro kost per fles. Per fles ja. Goedkoop en toch gezellig. Cheap maar toch ook chic. Sappig en zomers tegelijk. Daar kun je zelf geen fruit voor gaan snijden of druiven voor gaan fermenteren.

Inschenken, schijfje sinaasappel aan de rand van het glas, steek er een gouden rietje plus fout parapluutje in en hop… De zomer is begonnen. Koud buiten of niet.

Cheers.

Bron: Bustle

Tags: